Update Româncele au trecut cu 3-0 de Suedia în prima zi a Fed Cup Junior U18 de la Arad. Joi, România înfruntă Bulgaria, în duelul neînvinselor

  de Dan Lazăr | 28 iulie 2022, 8:00 AM | Sport | Știri Arad

  0

  UPDATE. România vs Slovacia meci decisiv, vineri, pentru calificarea la turneul final al Summer Cup Fed Cup Junior Under 18. În jocurile de joi: România vs Bulgaria 1-2 (victorie tricoloră la dublu) și Slovacia vs Suedia 3-0. Bulgaria, cu două victorii, este virtual calificată, pentru al doilea bilet spre Franța luptând România și Slovacia, ambele cu o victorie în fața Suediei, scor 3-0, și o înfrângere, 1-2, cu Bulgaria.

  România vs. Suedia 3-0 și Bulgaria vs. Slovacia 2-1 în prima zi a Summer Cup Fed Cup Junior Under 18 de la Arad.

  Joi, începând cu ora 10, la baza UTA-TenisProfi, au loc duelurile: România vs Bulgaria și Slovacia vs Suedia.

  Primele două clasate se califică la turneul final din Franța.

  România vs. Suedia 3-0
  Meciuri:
  Maria Daciana CIUBOTARU – June BJORK
  6-2 6-0 1h 20m
  Cara Maria MEȘTER – Tilde STROMQUIST
  7-5 3-6 6-1 2h 24m
  Ștefania BOJICĂ / Maria Daciana CIUBOTARU – Tilde JAGARE / Tilde STROMQUIST
  6-4 6-2 1h 18m

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.