Roli Nagy s-a întors pe banca unei echipe din Arad! Lângă el vor fi Radu Anca și Norbi Varga (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 24 April 2017, 3:25 PM | Sport

  0

  Gloria Lunca Teuz Cermei a rămas fără antrenor după înfrângerea cu Ripensia, scor 0-4. Mircea Aslău, antrenorul care a promovat gruparea din Cermei în Liga a 3-a și-a înaintat demisia iar aceasta a fost acceptată de conducerea clubului.

  Petre Bulza, președintele grupării, trebuia să gândească repede o variantă și a găsit-o în persoana prietenului său Roland Nagy, antrenorul care a promovat în două sezoane consecutiv UTA din Liga a 4-a în Liga a 2-a și a fost la un meci distanță de Liga 1.

  Este oarecum ironic faptul că Roli Nagy revine pe banca tehnică a unei echipe după un meci între UTA și Juventus, știut fiind faptul că a fost demis de pe banca Bătrânei Doamne în urma înfrângerii din toamnă cu gruparea din Colentina. Evident, nu are nicio legătură, este doar o coincidență.

  „Dacă nu era vorba despre Cermei nu mergeam niciunde. Mă leagă o datorie de familie și de prietenie să fac acest pas. Voi lucra din nou cu câțiva dintre jucătorii alături de care am lucrat la UTA, dar și de Radu Anca și Norbert Varga, care au acceptat amândoi această provocare. Este vorba despre trei jocuri din care trebuie să scoatem maxim. Îl felicit pe Mircea Aslău pentru tot ceea ce a realizat aici. Sunt convins că a fost o muncă grea, care din păcate s-a încheiat pentru el acum cu această despărțire. El trebuie felicitat pentru cei mai bine de doi ani pe banca acestei echipe” (Roland Nagy)

  Roli Nagy și Radu Anca au făcut cuplu pe banca echipei UTA în sezonul 2014-2015, an în care UTA a promovat în Liga a 2-a. Tot atunci, Norbert Varga, dar și Dani Bulza, Cotoc, Suslak sau Petrache erau în lotul Bătrânei Doamne. De asemenea, Roli a lucrat o perioadă bună și cu Abdoulaye Diarra.

  Primul meci al Cermeiului cu Roli Nagy și Radu Anca pe bancă va avea loc vineri la Reșița, împotriva echipei antrenate de cel mai selecționat jucător român la echipa națională, Dorinel Munteanu.

  roli anca norbi

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.