Roli Nagy: „În fotbal nu există frică”

  de Lucian Dănilă | 10 aprilie 2014, 2:17 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă a vorbit despre partida pe care echipa sa o dispută sâmbătă de la ora 17 pe terenul liderului ligii a patra, Progresul Pecica. Este, pentru ambele echipe, un meci capital, câștigătoarea de sâmbătă urmând a fi, cel mai probabil, câștigătoarea campionatului.

  „Pregătim la victorie acest meci pentru că noi, spre deosebire de adversar, avem doar această variantă pentru a depinde apoi doar de noi. Pecica are și varianta jocului egal, dar noi dorim ca la finalul etapei din acest weekend să fim lideri. Nu ne este frică de acest joc pentru că în fotbal nu există frică. Nu am luat niciun moment în calcul vreun eșec, pentru că noi nu gândim așa”, spune fostul fotbalist al UTA, Steaua sau Mainz.

  Roli crede că omogenitatea este, încă, o problemă care afectează ambele combatante de la jocul de sâmbătă. „Atât la noi cât și la Pecica s-au făcut mai multe modificări în lot pe perioada de iarnă. Acest lucru se resimte și la echipa noastră, la nivel de omogenitate, dar și la Pecica, echipă pe care am urmărit-o la meciul de sâmbătă cu Sânicolaul Mic”, a continuat tehnicianul Bătrânei Doamne.

  Fără probleme de lot, Roli Nagy spune că se declară foarte mulțumit de ceea ce antrenează: „știu că doar 11 jucători pot introduce pe teren, dar toți antrenorii sunt mulțumiți atunci când au de unde să aleagă, chiar dacă unii dintre jucători trebuie să stea pe banca de rezerve”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.