luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Roli Nagy face senzație la Liga a 6-a dar Citizens a pierdut meciul cu Dorobanți (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 22 septembrie 2014, 2:01 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Citizens Arad, echipa în care se regăsesc mai mulți foști jucători ai echipei UTA dar și persoane din diferite medii ale Aradului, politic, administrație sau media, a pierdut meciul disputat pe teren propriu în fața formației din Dorobanți, probabil principala candidată la promovare.

  Citizens s-a prezentat cu două noutăți, foștii utiști Dan Stupar și Claudiu Drăgan. Doru Herțeg, un fel de selecționer al „cetățenilor”, care au în lot 34 de jucători, a aliniat cam tot ce a avut mai bun la dispoziție, cu precizarea că Mutică, Grădinaru și Roland Nagy acuzau anumite probleme fizice.

  Echipa din Dorobanți a venit cu un singur scop pe „Motorul”, acela de a pleca cu toate punctele. Cu Ciubăncan, antrenor din teren, și Roland Szabo de pe bancă, Dorobanțiul a arătat ca o echipă bine pregătită pentru acest nivel atât fizic cât și tactic. Horvath a fost „pivotul” din atacul oaspeților, acesta reușind să și înscrie de două ori, iar „locotenenții” săi au fost frații Darius și Roland Lăsculescu, dar și Apostol.

  Un alt personaj important al partidei a fost „centralul” Cîrmaci, care nu prea a cârmuit bine partida. El a făcut greșeli mari, unele elementare și a pierdut jocul din mână încă din primele minute. Citizens a deschis scorul printr-o lovitură liberă executată impecabil de Stupar, dar Cîrmaci a decis repetarea spre surprinderea jucătorilor de la ambele echipe. Apoi, după câteva minute a dictat penalty în favoarea „cetățenilor”, dar a revenit la semnalele asistentului Arsa. De asemenea, a greșit la o serie de faulturi la centrul terenului pe care nu le-a semnalizat, dictând însă, de multe ori, atunci când nu exista infracțiunea. Mai mult, în ultimele minute l-a eliminat pe Radu Anca de la gazde, pentru injurii, fără ca acestea să fie auzite de cineva…

  Roland Nagy, precum în tinerețe

  Unul dintre eroii partidei a fost Roland Nagy, alături de portarul Huțan și de atacantul oaspeților Horvath. Nagy, la cei 43 de ani ai săi, a reușit două goluri rupte parcă din Champions League, competiție în care „neamțul” juca cu aproape 20 de ani în urmă în culorile Stelei. Primul a venit în minutul 52, când a trimis un șut de la 30 de metri, lateral dreapta, la colțul lung în vinclul porții veteranului Szabo (57 de ani!). Al doilea l-a înscris cu un superb voleu din interiorul careului după o pasă de 25 de metri din partea stângă a atacului „cetățenilor”. Ca și Roland, Horvath a marcat și el două goluri, primul în urma unei devieri a lui Tudor Jurcă, iar al doilea după o suspectă poziție de offside.

  În poarta echipei Citizens a făcut senzație Sebastian Huțan, care a avut câteva intervenții extraordinare la atacurile formației oaspete.

  IMG_2787

  Citizens Arad – AS Dorobanți 2-4 (0-2)

  Roland Nagy (52, 70) / Horvath (29, 80), Apostol (45), Almași (55)

  Citizens Arad: Huțan – Mutică (Grădinaru), Roland Nagy, Radu Anca, Ovidiu Moșneag (Alex Giurgiu), Tudor Jurcă (Costea), Bogdan Loredan, Dorinel Herțeg, Popa , Claudiu Drăgan (Lucian Dănilă) , Dan Stupar. Antrenor: Doru Herțeg

  AS Dorobanți: Szabo – Mitran, Pistrui, Varga, Vaștag, Lăsculescu Darius ,Lăsculescu Roland (Zambori), Ciubăncan, Almași, Horvath, Apostol (Laszlo). Antrenor: Marius Ciubăncan

  Cartonaș roșu: Radu Anca (87)

  Arbitrii: Filip Cîrmaci – Emil Arsa – Eduard Kocsis

  Observator: Bogdan Pește

  Liga 6 – Seria A -Etapa 4
  Citizens – Dorobanți 2-4
  Secusigiu – Livada 2-1
  Horia – Semlac 0-2
  Peregul Mare – Sânpaul 1-3

  Clasament
  1. Dorobanți 9p
  2. Semlac 9p
  2. Sânpaul 9p
  4. Secusigiu 7p
  5. Livada 3p
  6. Peregu Mare 3p
  7. Mândruloc 3p
  8. Citizens 3p
  9. Horia 0p

  Etapa viitoare: Dorobanți – Peregu Mare, Semlac – Citizens, Livada – Horia, Mîndruloc – Secusigiu, Sînpaul stă.

   

  Liga 6 – Seria B – Etapa 4

  Vulturul Chereluș – CS Ineu 1-2

  Viitorul Almaș – Pro Gurba 6-1

  Victoria Seleuș – Crișul II Chișineu Criș 1-3

  Voința Caporal Alexa – Național Sintea Mare 0-0

  CS Beliu – Speranța Chier 1-2

  Clasament

  1 Ch. Criș             12

  2 Almaș                9

  3 Chier                  9

  4 Ineu                   7

  5 Chereluș           6

  6 C. Alexa            5

  7 Seleuș               3

  8 Beliu                  3

  9 Gurba                3

  10 S. Mare           1

  Etapa viitoare: Ineu – Almaș, Sintea Mare – Chereluș, Chiar – Seleuș, Ch. Criș – Caporal Alexa, Gurba – Beliu (duminică, 17,00).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.