miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Rodica, femeia dispărută acum o săptămână, a fost găsită decedată! Trupul acesteia a fost descoperit în zona Mureșului

  de Andreea Daniela B. | 1 mai 2021, 9:33 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu aproximativ o săptămână, Rodica Todor a plecat de acasă. De atunci însă zilele au trecut cu greu pentru familia ei. Mesajele prin care au chemat-o acasă au curs pe rețelele de socializare și nu trecea zi să nu o roage să se întoarcă. Din păcate, în momentul dispariției, Rodica a lăsat și un bilet de adio, însă familia spera că nu se va întâmpla nimic. Imediat, autoritățile au început căutările, însă fără nicio reușită. Asta până ieri. În Vinerea Mare, Rodica a fost găsită decedată, în zona Mureșului.  Anunțul a fost făcut de familia îndurerată care a căutat-o atâtea zile, însă fără succes.

  Cu cea mai mare tristețe în suflet va anunț ca am găsit-o astăzi pe mămică blândă și bună, mămica mea cu chip de înger, bunicuța perfectă, caldă și duioasă, care din păcate nu mai este printre noi. Sunt sigură că Dumnezeu are grijă de ea așa cum știe El mai bine și doar El știe de ce a ales sa fie așa. Mămica mea blânda și bună, te iubesc până la stele și de acum și dincolo de ele, Dumnezeu sa îți dea odihna veșnică și alinarea sufletului!!! Rămâi vie în inimile noastre, dorul acesta nu va putea să îl stingă nimeni, mi-e tare dor de tine!!!!”, a scris fiica acesteia pe pagina ei de Facebook.

  Jumătatea mea, ai plecat dar pe mine cui mă lași? De ce Doamne nu m-ai luat pe mine și s-o lași pe ea să aibă grija de nepoțelul nostru care îi era drag ca lumina ochilor? Ce fac eu fără ea?”, au fost doar câteva dintre mesajele postate de soțul ei, pe contul personal de Facebook.

  UPDATE 

  „Un bărbat a apelat SNUAU 112 ieri, în jurul orei 16.50, sesizând că, în zona plajei „Zori de zi”, din Pădurea Ceala, este un cadavru care plutește pe râul Mureș. Un echipaj ISU a adus cadavrul la mal, din primele informații fiind vorba despre o persoană de sex feminin, de 51 de ani, a cărei dispariție a fost mediatizată în data de 22 aprilie a.c. Din primele cercetări nu sunt indicii cu privire la săvârșirea unei fapte penale, cadavrul fiind transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei”, declară Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt al IPJ Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.