joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Rock Evergreen Simfonic în Cetatea Aradului” vs. „Vreme urâtă și ploaie”. Scor: 1 la 1 | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 23 iunie 2018, 2:16 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Deși planificat să se desfășoare într-o frumoasă seară de iunie, sub cerul înstelat din Cetatea Aradului, mult așteptatul concert „Rock Evergreen Simfonic”, organizat de Filarmonica de Stat Arad vineri seara, la care au venit mii de arădeni, a fost sabotat de vreme. La nici câteva minute de la începerea concertului, norii negri s-au adunat din ce în ce mai mult pe cer, apoi a început să plouă. La început mărunt, însă mai apoi puternic.

  Titlul l-am dat simbolic căci, cu toate că vremea extrem de nefavorabilă pentru un concert în aer liber a determinat mai mulți arădeni să se retragă către case, plecând înainte de finalul concertului, alții au hotărât totuși, în ciuda frigului și a umezelii, să rămână, plăcându-le prea mult atât spectacolul cât și locul în care se desfășura: Cetatea Aradului – acest loc minunat din inima orașului care e atât de rar dat spre vizitare.

  Programul spectacolului a inclus reinterpretări simfonice ale hiturilor unor cântăreți și formații celebre, precum Whitney Houston, Irene Cara, Ray Charles, Frank Sinatra, Gloria Gaynor, Bob Dylan, Tom Jones, 4 non Blondes, Queen, Tina Turner, The Four Seasons, sau Wild Cherry, iar pe lângă orchestra și Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad, au urcat pe scenă oaspeți speciali precum formația Daniel’s Brothers, sopranele Laura Romana și Kaszoni Annamaria și, nu în ultimul rând, naista Claudia Iordache.

   

  Orchestral rock at the Arad fortress.

  Posted by Calin Lazar on Friday, June 22, 2018

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.