RoboCop se întoarce. Noul film al seriei și-a găsit regizor

  de - | 26 noiembrie 2019, 9:04 AM | Film

  0

  Abe Forsythe (Little Monsters) este cel care îl va înlocui pe Neill Blomkamp (District 9), anunță CineMagia.ro.

  Ca multe alte producții clasice SF și de acțiune, și RoboCop este rechemat (și nu pentru prima dată) în fața publicului și așezat cu speranță în linia viitoarelor succese la box office. Potrivit theplaylist.com, „RoboCop Returns” și-a găsit regizorul. Cel care îl va înlocui pe Neill Blomkamp (District 9) – retras pentru a se ocupa de un al proiect al său – este Abe Forsythe (Little Monsters).

  Aflat de mai mulți ani în dezvoltare, „RoboCop Returns” va fi o continuare directă a filmului din 1987 (RoboCop, regizat de Paul Verhoeven). De poveste se va ocupa tot duo-ul care a lucrat la pelicula originală (Edward Neumeier și Michael Miner), ajutat de Justin Rhodes (Terminator: Dark Fate).

  Filmul lui Verehoeven (în care polițistul Alex Murphy este readus la viață sub forma unui robot de o mega-corporație după ce este ucis de o bandă de infractori) a fost urmat în 2014 de un alt RoboCop, cu Joel Kinnaman în rol central, film ce nu s-a bucurat însă de prea mare apreciere din partea criticilor.

  Deocamdată nu s-a anunțat cine va juca în rolul principal al filmului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.