vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Delta Pe Obraz, Robin and the Backstabbers și Pa Ro La și o sumedenie de activități anunțate la Festivalul Particles 2024 (Program complet)

  de Raluca Medeleanu | 5 iunie 2024, 8:52 AM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Delta Pe Obraz, Robin and the Backstabbers, Pa Ro La, Luiza Zan Quintet sunt cap de afiș la ediția din 2024 a Festivalului Particles, care va avea loc între 14 și 16 mai, în noul parc din Micălaca 300. Dar vor fi și alte concerte și multe activități: plimbări cu bicicletele, cursuri de tango argentinian, yoga, atelier de reciclare creativă, pictură pe față și câte altele, pentru cei mari și cei mici, numai bine pentru a petrece weekendul în aer liber, în natură.

  „Vino între 𝟏𝟒 𝐬̦𝐢 𝟏𝟔 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐌𝐢𝐜𝐚̆𝐥𝐚𝐜𝐚 să te bucuri de natură, artă și muzică printr-o diversitate de activități creative și recreative în aer liber.

  Am pregătit experiențe unice, câteva ceva pentru fiecare, de la ateliere, tururi ghidate, expoziții la cursuri, performance-uri și evenimente atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

  Te așteptăm cu drag să ni te alături! Împreună ne propunem să punem din nou particulele în mișcare la o nouă ediție a festivalului Particles”, transmite asociația Citizenit.

  Amintim că pentru ediția de anul trecut, Asociația Citizenit a primit premiu la Gala Premiilor Administrării Fondului Național Cultural (AFCN).

  𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐟𝐨𝐭𝐨 „𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞”

  În cadrul Festivalului Particles se organizează și un concurs de fotografii, în colaborare cu Asociatia Excelsior Arad, care se adresează atât fotografilor profesioniști cât și celor amatori. Fotografiile mai pot fi trimise organizatorilor pentru a fi înscrise în concurs până inclusiv în 6 iunie.  Pot fi trimise atât fotografii color cât și alb-negru, tema fiind frumusețea urbană sau naturală a zonei riverane a Mureșului.

  „Suntem bucuroși să anunțăm că până acum s-au înscris 26 de persoane cu 95 de fotografii, dintre care 20 vor fi selectate pentru o expoziție în aer liber care va avea loc între 14 și 16 iunie la Arad, în timpul Festivalului Particles din Parcul Micălaca”, tranmsit organizatorii.

  Premii: Locul 1 – 500 lei, Locul 2 – 400 lei, Locul 3 – 300 lei și Premiul Publicului – 200 lei.

  PROGRAMUL COMPLET al Festivalului Particles:

  program 14 mai particlesprogram 15 mai particlesprogram 16 mai particlesexpozitii si instalanii

  Citește și: Asociația Citizenit, câștigătoare la Gala Premiilor AFCN cu Festivalul Particles de la Arad · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acest eveniment (dar la fel e și pentru altele ce au fost, și viitoare) nu este un festival muzical, ceea ce face ca promovarea lui prin denumirile unor formații de muzică să-l minimizeze și să-l arunce în categoria zilelor comunei sau festivalului berii, adică denumiri altfel pentru câteva concerte. Ceea ce nu e cazul acum și e păcat.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.