marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Roberto D’Aversa: „Dennis Man progresează, a intrat azi foarte bine”

  de Lucian Dănilă | 21 februarie 2021, 7:53 PM | Sport

  0

  Roberto D’Aversa, antrenorul echipei Parma, a vorbit astăzi despre evoluțiile și situațiile celor doi români pe care îi antrenează, Valentin Mihăilă și arădeanul Dennis Man.

  Tehnicianul italian a explicat de ce l-a preferat pe Valentin Mihăilă din primul minut în locul vedetei echipei, Gervinho.

  „Știu că Gervinho era în lot, dar înainte de meci l-am trimis în tribună. A fost o decizie tehnică, este un jucător important, cu mine a fost mereu titular, dar eu vreau ca elevii mei să se comporte exemplar și în afara terenului. Este un jucător reprezentativ, trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți. Oricum, eu hotărâsem deja să încep cu Mihăilă, nu are legătură. Mihăilă este un jucător care ne poate ajuta mult și a jucat foarte bine. În prima repriză, echipa a avut strălucire, agresivitate, păcat că am redus ritmul pe final”, a declarat tehnicianul echipei Parma.

  Dennis Man a jucat și el timp de 28 de minute, fiind introdus în minutul 67, meciul fiind apoi prelungit cu cinci minute. Partida de pe Ennio Tardini dintre Parma și Udinese s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce Parma avea avantaj de 2-0 la pauză. Mihăilă a obținut un penalty în minutul 31 și a ratat trei ocazii, iar Dennis a obținut o lovitură liberă într-o zonă periculoasă și a avut o lovitură de cap pe lângă poartă. Dennis, spre deosebire de primele sale partide în Serie A, a fost mult mai implicat în joc, iar Roberto D’Aversa crede că românul începe să se acomodeze.

  „Mă confrunt cu anumite probleme, au venit jucători noi care nu vorbesc bine limba italiană și nici nu înțeleg tactica din fotbalul nostru. Dar Dennis Man progresează. A intrat și azi și a făcut-o foarte bine. Lucrează pentru a îmbunătăți toate aceste aspecte”, a precizat Roberto D’Aversa după meci.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.