Risc de explozie din cauza unui incendiu izbucnit în apropierea capitalei

  de - | 30 iulie 2020, 9:52 PM | Naţional

  0

  Incendiu la două hale din Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură. Suprafața afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilități de propagare. În apropiere sunt și locuințe. ISU a tramsmis și un mesaj RO-Alert. 

  Pompierii acționează în mod preponderent din exterior și de la înălțime pentru că există risc de prăbușire a pereților halelor. Acționează 24 de autospeciale de stingere și se suplimentează cu cinci autospeciale. Intervenția este condusă de inspectorul-șef al ISU-BIF.

  Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, pentru Agerpres, că la locul incendiului din Bragadiru există riscul unei explozii ţinând cont de faptul că focul s-a extins la silozuri, iar acestea sunt încărcate cu cereale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.