Ricky Martin răspunde reacțiilor primite la fotografiile cu șotul lui

  de Special Arad | 30 June 2021, 10:11 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram)

  Regele muzicii pop latino este căsătorit cu pictorul de origine suedezo-iraniană, Jwan Ysof, și au împreună patru copii.

  La începutul lunii, Martin și Ysof au apărut pe coperta Cap 74024, o revistă de artă și modă, pozând senzual fără cămașă.

  După ce a postat câteva imagini pe Instagram, comentariile anti-gay nu au întârziat să apară.

  „Pauză. Astăzi vreau să vă vorbesc despre partea mea cea mai vulnerabilă”, a reacționat Martin pe Instagram.

  „Acum o săptămână, am încărcat câteva fotografii cu mine și soțul meu, făcute pentru o ediție specială a revistei Cap 74024. Pentru ambii, a fost o experiență minunată să ne sărbătorim orientarea. Ce nu mă așteptam, mai ales după toată eforturile ce s-au depus în această direcție de atâția ani, a fost ca un număr mare de oameni să decidă să nu ne mai urmărească pe rețelele de socializare sau să comenteze într-un mod disprețuitor.

  Desigur, nu numărul de adepți mă îngrijorează, ci mesajul din spatele deciziei [lor] care mi-a provocat același sentiment pe care l-am avut cu ani în urmă, înainte de a împărtăși public adevărul despre orientarea mea sexuală. Aceeași frică ce m-a paralizat, m-a chinuit și nu m-a lăsat să fiu ceea ce eram de fapt.”

  Ricky a adăugat că „cel mai mult îmi doresc în această viață ca toți să ne simțim liberi, mândri de noi înșine, fericiți, iubiți, respectați și acceptați. Să ne putem exprima așa cum ne naștem, fără represalii sau fără a fi pedepsiți.”

  Vezi reacția completă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.