La Arad, 180 candidați au susținut miercuri proba scrisă a examenului de Definitivat

  de Special Arad | 20 July 2022, 3:11 PM | Educaţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Inspectoratul Școlar Județean Arad informează că astăzi, 20 iulie, a avut loc proba scrisă a Examenului național pentru obținerea definitivării în învățământul preuniversitar, sesiunea 2022.

  La proba scrisă a acestui au avut dreptul să participe 198 de candidați.

  Examenul național pentru obținerea definitivării s-a desfășurat în centrul de examen organizat la Liceul Național de Informatică Arad. Proba s-a susținut la 32 de discipline, cei mai mulți candidați fiind la disciplinele învățători, educatori, educație fizică și sport, psihopedagogie specială.

  Din cei 198 candidați validați pentru proba scrisă, 12 au fost absenți și 6 s-au retras din motive personale, astfel 180 persoane au susținut proba scrisă a examenului astăzi. Nu au existat candidați eliminați.

  Rezultatele inițiale se vor afișa în data de 27 iulie 2022. În zilele de 27 și 28 iulie 2022 se vor putea depune contestații la centrul de examen – Liceul Național de Informatică Arad.

  Rezultatele finale, în urma contestațiilor, vor fi afișate în 4 august 2022.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.