REZULTATELE FINALE, de după contestații, la Evaluarea Națională! Trei elevi au primit note sub 5, deși inițial aveau note de trecere

  de Special Arad | 5 July 2016, 5:05 PM | Educaţie

  1

  Absolvenţii claselor a VIII-a află astăzi notele finale pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională. 

  Inspectoratul Școlar Județean Arad a publicat rezultatele de după contestații la Evaluarea Națională.

  Vezi AICI rezultatele după contestații (download)

  Vezi AICI rezultatele înainte de contestații

  Câtorva elevi contestația depusă le-a adus mai mult ghinion.

  Doi elevi de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” au avut inițial note peste limita de trecere, adică 5, la examenul de Limba și Literatura Română, însă notele lor au fost scăzute la 4 după ce au făcut contestație. Unul dintre ei avea inițial nota 5,65, dar nota finală i s-a redus la 4,9.

  La fel – sau poate și mai rău – a pățit un alt elev, de la Liceul Tehnologic „Vasile Juncu” din Miniș. La proba de matematică, acesta primise nota 5,3. A făcut contestație, iar nota lui a fost scăzută la 3,95!

  Cea mai mică notă obținută dintre elevii care au făcut contestație aparține unei eleve din Felnac. La proba de matematică aceasta primise nota 2. La fel a rămas și după ce i-a fost reanalizată lucrarea.

  Dintre cei care au depus contestații, deși au avut note bune (peste 8 sau chiar peste 9), niciunul nu a reușit să primească nota maximă (10).

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am văzut rezultate de la evaluarea națională și acum se vede muncă profesorilor.Se vorbește de criterii de performanta,dar NU,vor salarii și atât.Ati văzut veniturile unui profesor de la tara,salariul plus sporuri ajung si depășesc imaginația,dar vocație pentru școală zero.Acum se vede muncă lor.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.