Reghecampf: „Ştim ce trebuie să facem la meciul cu UTA, dar va fi un meci greu”

  de Lucian Dănilă | 13 December 2021, 7:51 PM | Sport

  0

  Laurențiu Reghecampf a vorbit astăzi despre partida pe care echipa pe care o antrenează, CS Universitatea Craiova, o va disputa mâine seară împotriva formației UTA Arad. Supărat pe faptul că elevii săi au obținut doar două puncte în ultimele cinci etape, „Reghe” anunță că știe ce trebuie să facă jucătorii grupării oltene pentru a-și adjudeca toate punctele din partida cu Bătrâna Doamnă.

  „Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm toate cele trei puncte. Sperăm ca mâine seară să avem şi aportul jucătorilor care au avut mici probleme de sănătate şi nu i-am putut folosi la meciul de la Voluntari. Sper ca băieţii să fie motivaţi şi conştienţi de faptul că avem nevoie de toate cele 3 puncte. Pentru acest lucru avem nevoie de multă muncă, seriozitate şi ceea ce facem la antrenament să se vadă pe teren. Ceea ce am vorbit ieri cu jucătorii şi ceea ce vom face astăzi mă determină să fiu pozitiv şi să am încredere că vor reuşi să câştige.

  Ştim ce trebuie să facem la meciul cu UTA, dar cu siguranţă va fi un meci greu. Este o echipă care va veni să-şi apere şansele şi va face totul să nu piardă. Obiectivul nostru înaintea fiecărui meci este să nu primim gol. Lucrăm foarte mult în această direcţie, pentru că în compartimentul ofensiv avem jucătorii care pot marca şi face diferenţa în orice moment al jocului. Trebui să fim mult mai atenţi. Este foarte important să fim pregătiţi pentru meciul de mâine seară, pentru că fără muncă, fără devotament nu putem să câştigăm“, a spus Laurențiu Reghecampf.

  După partida de la Arad, câștigată de UTA cu scorul de 1-0, au fost foarte multe comentarii în care jucătorii formației arădene au fost acuzați de un joc dur. Întrebat dacă mâine seară se vor plăti anumite polițe, Reghecampf a continuat: „Nu avem poliţe de plătit, nu ne interesează aşa ceva. Suntem o echipă fair-play, ne dorim să jucăm fotbal şi să câştigăm meciul pe teren. Nu vreau să mai discut despre arbitraj. Am făcut-o după jocul de la Voluntari. Sper să nu mai avem parte la fiecare partidă de greşeli foarte mari. Eu am să mă concentrez mai mult pe ceea ce înseamnă echipa de fotbal, pe ce facem noi. Vă promit că nu o să mai auziţi din gura mea niciun cuvânt despre arbitraj“.

  Referitor la lupta pentru titlul de campioană, obiectiv declarat al celor de la Craiova, Reghecampf crede că este prea repede să se vorbească despre așa ceva: „Mai sunt multe etape, nu contează etapa de azi, de mâine, ci ceea ce ne-am propus până la sfârşitul acestui campionat. În momentul de faţă suntem departe de primul loc şi luptăm pentru un loc în play-off, pentru că ăsta este adevărul. Suntem conştienţi de faptul că nu asta este valoarea noastră. Nu asta ne dorim să facem la Universitatea Craiova. Jocul ne dă încredere şi sperăm că această echipă va creşte mult mai mult şi vom avea parte de rezultate pozitive. Sper ca meciul de mâine seară să ne ajute să trecem peste această perioadă şi să câştigăm cele trei puncte.

  În momentul de faţă trebuie să ne menţinem poziţia de a juca în play-off. Când vo intra în play-off punctele se înjumătăţesc, sunt foarte multe meciuri şi acolo şi depinde numai de noi. Este penibil să vin în faţa dumneavoastră şi să spun de fiecare dată ceea ce ne dorim şi că o să luptăm până în ultima etapă. Nu o să vin şi să credeţi că nu sunt cu picioarele pe pământ. Eu cred în continuare în echipa mea şi în calităţile jucătorilor. Ştiu foarte bine ce îmi doresc eu şi patronul echipei. Ne dorim foarte mult să ajungem pe prima poziţie din clasament, dar în momentul de faţă suntem foarte departe şi este greu pentru noi acest subiect. Trebuie să ne concentrăm şi să intrăm în play-off, apoi să luăm etapă cu etapă şi echipa să ne dea nouă putere să ieşim în faţa dumneavoastră ca să spunem că ne batem la titlu. Să nu înţelegeţi că am dat un pas înapoi. În continuare avem acelaşi target“, a încheiat Reghecampf.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.