miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rezultat incredibil în Liga 2! Unirea Constanța a fost măcelărită la Buzău

  de Lucian Dănilă | 28 august 2021, 3:39 PM | Sport

  1

  Diluarea Ligii 2 cu un număr atât de mare de echipe se vede uneori fie în rezultate, fie prin retragerea în timpul competiției a anumitor cluburi. Unirea Constanța, echipa născută în această vară după ce Farul a fuzionat cu Viitorul, s-a făcut de râs la Buzău.

  Unirea Constanța și-a dat afară toți jucătorii cu care a început campionatul, plecând și antrenorul Ianis Zicu. Astfel, la Buzău, gruparea din Dobrogea s-a deplasat cu o echipă de juniori născuți în anii 2004 și 2005. A fost 14-0 pentru FC Buzău, formație antrenată de Cristian Pustai.

  A marcat de opt ori în prima repriză, scorul fiind deschis de un jucător care a evoluat câteva luni și la UTA, Alin Cârstocea (13), Ceilalți jucători care au înscris au fost: Adrian Chică-Roșă (18, 31, 32), Serge Ekollo (23) și Cristian Ciobanu (20, 27, 40) și de alte șase ori în repriza a doua, prin același Serge Ekollo (41, 90), Tudor Oltean (47), Ionuț Neacșu (73, 84) și Dumitru Rogac (79).

  buzau rez

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.