sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Revista Time l-a desemnat pe Elon Musk „Personalitatea Anului 2021”

  de - | 14 decembrie 2021, 9:59 PM | Monden

  0

  Directorul general al companiei Tesla, Elon Musk, a fost desemnat luni de revista americană Time drept „Personalitatea Anului 2021” , anul în care compania sa de mașini electrice a devenit cel mai valoros producător de autoturisme din lume, iar compania sa de rachete a urcat la marginea spațiului cu un echipaj integral civil, relatează Reuters, citat de Universul.net.

  Elon Musk este şi fondatorul şi directorul general al companiei de explorare spaţială SpaceX, precum şi al startup-ului Neuralink și al firmei de infrastructură The Boring Company.

  Potrivit revistei Time, „Personalitatea Anului” reprezintă persoana sau grupul de persoane „care au influențat știrile sau viața noastră – în bine sau în rău – cel mai mult în decursul ultimului an”.

  Cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată de revista Forbes la 265,4 miliarde de dolari, Elon Musk (50 de ani) a primit această distincție pentru 2021, un an în care compania sa de mașini electrice Tesla a devenit cel mai valoros producator de mașini din lume, iar compania sa de rachete SpaceX a trimis în spaţiu primul echipaj exclusiv civil.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.