sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Reținuți pentru furt calificat și infracțiuni rutiere

  de Special Arad | 13 septembrie 2022, 1:23 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Arad în data de 13 septembrie 2022:

  Reținuți pentru furt calificat

  Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au identificat cinci tineri, cu vârste între 16 – 18 ani, din Livada, care în noaptea de 11/12 septembrie a.c., prin spargerea sticlei de la ușă, au pătruns într-un supermarket din Sânleani, de unde au sustras țigări, dulciuri și băuturi alcoolice.

  În baza probatoriului administrat, trei tineri au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

  Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

  Infracțiuni rutiere

  Polițiștii orașului Ineu au depistat o femeie de 29 de ani din Târnova, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Chier, fără a deține permis de de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat, spre a-l conduce, de un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, care avea cunoștință despre faptul că femeia nu are dreptul de conduce vehicule pe drumurile publice.

  O tânără de 20 de ani, din Petriș, a fost depistată de polițiști pe D.J. 682, în localitatea Ostrov, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni al regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

  Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

  În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 58.000 de lei.

  Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

  Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.