sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Retim a reușit să rezolve două probleme semnalate de clienți… cu greu, dar a reușit!

  de Mihai Todoca | 18 iulie 2018, 1:51 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Titlu principal: Retimul e bun de adus moartea! Nu-i găsești pe cei de acolo decât dacă îi cauți cu mascații! La telefon, răspunde, duios, Fata Morgana…

  În urmă cu aproximativ două săptămâni, am fost contactați de o familie din Semlac care ne-a explicat că au o problemă cu cei de la Retim. Din nou Retim, din nou probleme, din nou… nervi din partea cetățenilor. De data aceasta este vorba despre contracte dublate pe aceeași adresă sau cazul unui arădean care s-a dus să își plătească factura direct la sediul lor, doar ca să afle că el nu are nici un contract încheiat.

  Ce ne-au spus mai exact oamenii: au primit acasă două facturi de la Retim, pe aceeași adresă, dar cu prenume diferite. În fapt, atunci când se încheiau contractele, cei de la Retim au suprins-o la magazin pe una dintre doamnele care locuiește la acea adresă, și hop-țop „unde stai? hai să îți fac un contract!”. Nu mai menționăm lipsa de profesionalism a firmei Retim când vine vorba de… cam multe. Apoi s-au dus la aceeași adresă unde exista deja un contract, iar acasă au găsit-o pe cealaltă doamnă și au încheiat  și cu ea un contract. Nu, nu a sunat nici un clopoțel, o alarmă sau un mesaj pe tabletă care să atenționeze asupra erorii de a fi încheiat un alt contract pe exact aceeași adresă. După primirea facturilor, cele două doamne au încercat să ia legătura cu cei de la Retim la telefon, dar așa cum ne-a obișnuit de la bun început, atâtea probleme au pe cap domnii, încât e greu să aibă „ceas” și pentru cetățeni.

  Am mers mai departe și am încercat și noi să dăm de ei. Bineînțeles că ne-am lovit de aceeași problemă. Apoi am încercat să trimitem un mail la adresa pusă la dispoziție de Primăria Semlac: [email protected]. Action failed. Nu merge nici cu mail-ul.

  Ce să facem, cum să dăm de oamenii aceștia? Am mers pe site-ul Retim din Timișoara și am luat la rând TOATE telefoanele puse acolo: sediul central, Biroul de Resurse Umane, Purtător de cuvânt, şef Serviciu Logistic şi de Risc, şef Birou Lansare Urmărire Producţie până am ajuns la Biroul Tehnic-Investiţii.

  Abia aici am dat de un om calm, civilizat care după ce ne-a ascultat păsul ne-a răspuns: Eu vă înțeleg problema, dar să știți că aici ați sunat la Biroul Tehnic.

  Știm, a venit răspunsul nostru, dar sunteți singurul care a răspuns la telefon.

  Bine, haideți să vedem ce putem face pentru a rezolva problema. Astfel am primit numărul șefului punctului de lucru de la Retim din Arad, Florian Sănătescu. Am mulțumit frumos pentru ajutor, pentru profesionalismul domnului care sperăm că este contagios și transmisibil pe cale aeriană. Am luat legătura cu domnul Sănătescu după… mult timp pierdut -ca sa zicem așa. Ne-a spus că se va interesa de problemă, împreună cu colegul lui de la Contractare, Paul Crîngulescu, și că vom fi resunați. Nici vorbă de așa ceva!.. așa că am sunat noi încă o dată.

  Și de atunci am început să așteptăm din nou…

  P.S. Domnului din Timișoara, de la Biroul Tehnic, mulțumiri și să vă mărească salariul!

  UPDATE: De această dată, se pare că am reușit să dăm de niște oameni de la Retim care își mai și fac treaba. Problema familiei din Semlac a fost rezolvată în câteva ore, iar cea a arădeanului care rămăsese fără contract a fost realizată a doua zi. Rezonabil. Poate trec șefii ăi mai mari pe la domnii menționați aici, ca să învețe cam cum stă treaba când vine vorba de clienți.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am fost la ei la sediu sa inchei contract si mi-au spus ca va acesta va sosi acasa. Am semnat cu degetul pe un ecran digital si mi-au luat amprenta… Am vrut mai apoi s aplatesc facture la ei la sediu, dar nu se poate… Am platit la banca…. Contractul nu a sosit inca…

   Ii putem regreta pe Polaris… erau mai buni din toate punctele de vedere!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.