joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rețelele defecte de tensiune medie din întreg județul Arad au fost reparate. Echipele Enel continuă remedierea tuturor deranjamentelor individuale

  de Special Arad | 22 decembrie 2018, 1:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. În urma intervențiilor echipelor E-Distribuție și ale contractorilor societății, defectele produse de condițiile meteo severe în rețelele de medie tensiune din județele Arad, Caraș Severin și Hunedoara au fost remediate. În județul Timiș, eforturile echipelor de intervenție se concentrează pe repunerea în funcțiune a ultimelor 5 linii de medie tensiune afectate, pentru a relua alimentarea către circa 600 de clienți.

  Astăzi la ora 18 se aflau pe teren circa 140 de echipe. După remedierea defecțiunilor din rețelele de medie tensiune, echipele vor continua să lucreze până la remedierea tuturor deranjamentelor individuale sau colective din rețelele de joasă tensiune.

  Reamintim clienților numerele de telefon pentru semnalarea de deranjamente: 0800070444 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din rețelele de telefonie din România) sau prefixul județului+929 (număr cu tarif normal).

  E-Distribuție Banat dorește să mulțumească IGSU și celorlalte autorități care au sprijinit echipele de intervenție și eforturile pentru reluarea alimentării cu electricitate a clienților din zonele afectate de condițiile meteo aferente codului portocaliu de vreme rea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.