duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Rețele Electrice Banat anunță noi întreruperi de curent în județul Arad, între 22 și 26 ianuarie

  de Special Arad | 17 ianuarie 2024, 7:52 PM | Știri Arad

  0

  Rețele Electrice Banat anunță o nouă serie de întreruperi de curent programate pentru județul Arad.

  „Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Banat), a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi, toate între ora 09:00 și 17:00, se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Luni, 22 ianuarie: Toc (parțial), Sintea Mare (p), Rădnuța Camping, str. Sorin Suciu; Sântana: (p) – zona fost complex Miei, Stația de epurare, fostul CAP;

  Marți, 23 ianuarie: Toc (p), Sintea Mare (p), Ineu, str. M. Eminescu (p), Amurgului, Sărmanu Dionis;

  Joi, 25 ianuarie: Toc (p), Caporal Alexa (p), Sintea Mare(p), Ineu: str I. Slavici (p), Dornei, Ovidiu, Luceafarului, A. Vlahuță;

  Vineri, 26 ianuarie: Toc (p), Caporal Alexa (p).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.