sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Rețele Electrice Banat anunță noi întreruperi de curent în județul Arad, pentru săptămâna viitoare

  de Special Arad | 3 ianuarie 2024, 7:17 PM | Știri Arad

  0

  Rețele Electrice Banat anunță o nouă serie de întreruperi de curent programate pentru județul Arad.

  „Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Banat), a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi, toate între ora 09:00 și 17:00, se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Luni, 08 ianuarie 2024: Toc;

  Marți, 09 ianuarie 2024: Toc (parțial), Târnova (parțial), Miniș: Str. Craznicului, Principală (p);

  Miercuri, 10 ianuarie 2024: Toc (p), Sântana: str Muncii, P-ța M. Viteazul, Micsunelelor, 1 Decembrie, N.Bălcescu, Păcii; Lipova: Str. Avram Iancu, Popovici Bănățeanu, Viilor (p);

  Joi, 11 ianuarie 2024: Toc (p), Sântana: str Muncii, P-ța M. Viteazul, Micsunelelor, 1 Decembrie, N.Bălcescu, Păcii;

  Vineri, 12 ianuarie 2024: Toc (p).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.