miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rețeaua de gaz de la Ineu se extinde! Mocrea și Zărand, pe aceeași listă

  de Special Arad | 1 august 2023, 7:32 PM | Administraţie

  1

  Comunicat CJA. Peste 700.000 de lei au fost alocați de către Consiliul Județean în ședința de ieri, pentru extinderea rețelei de gaze naturale în Ineu și satul aparținător, Mocrea, respectiv în comuna Zărand. Pentru Ineu s-au alocat 362.000 de lei, iar pentru Zărand 375.000 lei. Sumele provin din sumele corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit reprezentând fond la dispoziția Consiliului Județean, distribuit pentru proiectele orașelor și comunelor din județul Arad.

  Aceste alocări vin în completarea altor proiecte pentru primăriile din județ. Acum 10 zile, în prezența domnului Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, 11 primării au semnat contracte în valoare totală de aprox. 215 milioane de lei, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”!
  Aceste contracte reprezintă un angajament ferm pentru modernizarea infrastructurii rutiere, stradale și extinderea rețelei de apă și canalizare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.