ExclusivRetailerul Kaufland Arad trebuie să plătească daune unei foste angajate! O „căruță” de bani îi vor intra acesteia în cont după cinci ani de procese

  de Mihai Todoca | 22 aprilie 2019, 1:41 PM | Știri Arad

  0

  În urma unui accident la locul de muncă, o tânără femeie din Arad a acționat în judecată compania la care era angajată, solicitând daune. Este vorba de retailerul Kaufland, retailer care, în urma unei decizii judecătorești rămasă definitivată săptămâna trecută, este obligat la plata a 100 000 lei ca daune morale.

  Calvarul arădencei începe în 2013, în seara zilei de 22.11.2013, aceasta fiind casieră angajată la Kaufland. Muncea până în jurul orei 21.00 la o casă de marcat. Pentru că la ora respectivă nu mai erau clienţi, a primit sarcină de la şeful de zi să se ocupe de marfa provenită din returul de la casele de marcat, transportul acesteia cu ajutorul cărucioarelor de cumpărături şi plasarea la rafturile de provenienţă. În timp ce era pe scară pentru a aranja marfa la raftul cu produse de sezon din cadrul raionului dulciuri, un coleg de la raionul băuturi a lovit scara pe care se afla colega lui cu transpaleta electrică, mişcând-o, suficient cât femeia să se dezechilibreze şi să cadă de pe scară pe piciorul drept, suferind o fractură de calcaneu.

  După acest incident, femeia a suferit mai multe operații, dar intervențiile nu au reușit să îi redea mobilitatea sută la sută.

  Din păcate, fosta angajată Kaufland, acum învățătoare, dorește să își păstreze anonimatul, dar a declarat pentru Special Arad că este mulțumită de decizia magistraților, deși aceasta nu-i aduce înapoi sănătatea.

  Ca și o concluzie a celor expuse mai sus, este inadmisibil ca procesul juridic să dureze atât de mult și să beneficieze de atâtea amânări de pronunțare a sentinței. Sistemul juridic încă este lacunar în ceea ce privește soluționarea dosarelor într-un mod cât mai rapid.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.