Restricții pe Bulevardul Revoluției de Zilele Aradului

  de Special Arad | 17 august 2022, 11:43 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: arhivă / Zilele Aradului 2015)

  În perioada 19 august, ora 16:00 – 29 august, ora 10:00, circulația rutieră va fi
  restricționată pe Bulevardul Revoluției, sensul de mers Primăria Arad – Podgoria, tronsonul cuprins între str. Romul Veliciu și str. Nicolae Grigorescu.

  Restricțiile se impun în vederea organizării și desfășurării în condiții de siguranță a „Bulevard Food & Fun”, eveniment organizat în cadrul Zilelor Aradului.

  „Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat şi vă invităm să participați la toate evenimentele organizate pentru a celebra ziua orașului”, anunță Primăria Municipiului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.