sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Restricţii de trafic pentru automarfare pe teritoriul Ungariei

  de Special Arad | 13 aprilie 2017, 4:08 PM | Regional

  0

  Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Poliţiei de Frontieră Română despre faptul că în perioadele 13 – 14 aprilie, ora 23.00 (ora României) şi 15 – 17 aprilie, ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

  Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 14.04.2017 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare, iar în perioada 15.04.2017-17.04.2017 credincioşii catolici și ortodocși din toată lumea vor sărbători Învierea Domnului.

  „Precizăm faptul că în intervalele orare menţionate traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale. În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice”, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

  Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, de care aparține și Poliția de Frontieră din județul Arad, ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. redirecţionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la graniţa comună).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.