Restricții de trafic pe A1, Pecica-Arad. Se fac lucrări de asfaltare

  de - | 9 octombrie 2017, 1:48 PM | Pecica | Știri Arad

  0

  Şoferii care circulă pe autostrăzile din vestul ţării, pe A1, respectiv A6, trebuie să fie atenţi. Asta pentru că luni se lucrează la asfaltări şi la întreţinerea şoselelor rapide, informează banatulazi.ro.

  Pe autostrada A1, pe sensul de mers Pecica – Arad, la kilometrul 551+800, se fac lucrări de frezare – asfaltare pe pe benzile unu şi de urgenţă. Astfel, aici traficul este redirecţionat pe banda a doua. Potrivit sursei citate, munca ar urma să se încheie la ora 18:00.

  Pe autostrada A6, pe sensul de mers Lugoj – Balinţ, la kilometrul 3+500 de metri, se munceşte în zona acostamentului, fiind ocupate de utilaje benzile unu şi cea de urgenţă. Şoferii trebuie să utilizeze doar banda a doua, iar restricţia este în vigoare tot până la ora 18:00.

  sursa: banatulazi.ro

  sursa foto: traficromania.info

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.