Restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A11, în zona municipiului Arad

  de Special Arad | 5 decembrie 2018, 2:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri anunță că se circulă cu restricții pe autostrăzile A1 și A11, în zona municipiului Arad.

  Lucrările de reparații cu mixtură asfaltică la cald au început ieri pe by-pass Arad, km 544 – 545, sensul de mers spre Nădlac II (foto), iar astăzi echipele se află la km 540- 542, sensul de mers Arad – Timișoara, și pe A11, la km 2+300. Restricțiile se mențin și zilele următoare, lucrările urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteo.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.