Restricții de circulație pe „Autostrada Vestului”, autostrada care leagă Aradul de Sibiu

  de Special Arad | 26 septembrie 2020, 9:17 AM | Regional

  0

  Pe tronsonul de autostradă Sibiu – Deva, în zona localității Cristian, din județul Sibiu, se semnalează restricții de circulație din cauza unor lucrări de foraj pentru teste de laborator.

  Centrul Infotrafic a comunicat că astăzi, 26 septembrie 2020, pe sensul de deplasare către Deva al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 263, pe raza localității Cristian, județul Sibiu, se fac lucrări de foraj pentru teste de laborator, între orele 07.30 – 15.00. Este restricționată banda nr. 3, restricția fiind impusă în funcție de locul în care se forează, scrie pressalert.ro.

  Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.