miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Restaurante cu tradiție în Arad își dau mâna prietenește pentru a susține construirea celei mai noi și moderne școli publice pentru arădeni

  de Special Arad | 11 august 2022, 8:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Vineri 12 August, în Arad, va avea loc Limonada EduFort, un eveniment inedit, destinat susținerii construirii celei mai noi și moderne școli din Arad.

  În intervalul orar 12:00- 15:00 , 18:00- 21:00,  își pun generozitatea și limonada la bătaie, partenerii noștri de la Art Café, La Pergola, Restaurant Rațio, Apetit Bistro și Pizzeria Milano.

  În cadrul acestui eveniment, elevii voluntari, vor servi clienților la cerere, Limonada EduFort.

  Banii rezultați din vânzarea Limonadei EduFort, vor merge către construirea celei mai noi și moderne școli publice din Arad.

  Prin acest eveniment ne dorim să aducem în atenția arădenilor, că în orașul lor, se construiește o școală nouă și modernă în care vor învăța gratuit peste 1000 de elevi din clasele 0-12.

  Școala va fi deschisă tuturor elevilor doritori să se înscrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.