luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Republicanii de la UTA BD joacă turneul semifinal la Arad!

  de Lucian Dănilă | 22 mai 2014, 5:24 PM | Sport

  0

  Cristian Păcurar și-a dorit foarte mult ca elevii săi, care tocmai s-au calificat la turneul semifinal al campionatului republican de juniori B, să joace la Arad meciurile din această fază a competiției. El spunea acest lucru imediat după ce a câștigat pe terenul echipei Banatul Timișoara, victorie care le-a asigurat calificarea.

  Cei de la FRF care se ocupă de competițiile juvenile i-au făcut pe plac antrenorului arădean. Astfel, Aradul va fi gazda unuia dintre cele două turnee semifinale. Turneul va avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie, iar alături de UTA BD vor mai fi prezente CSU Craiova, Viitorul „Mihai Georgescu” și Universitatea Cluj.

  Prima clasată va juca finala campionatului iar cea de a doua clasată va juca pentru locurile 3 -4 în data de 14 iunie la Bucureşti.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.