Reprezentanții Atrium Mall explică de ce a picat parte din tavanul construcției și nu dau vina pe „Dorei”… ci pe „strategie”

  de Andreea Daniela B. | 13 ianuarie 2021, 10:52 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. „În această perioadă sunt efectuate o serie de lucrări de modernizare, mărirea zonei de food court, crearea de terase exterioare, îmbunătățirea designului interior și a accesului în cadrul centrului comercial, care presupun inclusiv înlocuirea unor porțiuni de tavan din anumite zone.

  În urma lucrărilor de modernizare, în noaptea de 10 ianuarie 2021, în jurul orei 23.00, în afara programului cu publicul, anumite elemente din tavanul de la etajul I al centrului comercial au fost demolate, fără producerea de pagube.

  Siguranța clienților este o prioritate pentru noi, iar zonele în care au loc astfel de lucrări sunt îngrădite, securizate și se verifică riguros, iar lucrările au loc în afara orelor de program, când centrul comercial nu este deschis publicului.

  Programul cu publicul se desfășoară în condiții normale”.

   

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.