duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Renașterea unui campion! Raul Găman, aur la unul dintre cele mai puternice turnee din Europa (Foto)

  de Lucian Dănilă | 23 noiembrie 2018, 12:45 PM | Sport | Topic special

  0

  Despre Raul Găman am mai scris. Este unul dintre cei mai promițători judoka ai Aradului, a fost vicecampion național, dar de un an rezultatele sale nu au mai fost cele cu care ne-a obișnut. La doar 14 ani, are o cameră plină de medalii, iar valoarea lui trebuia să iasă din nou la iveală.

  În weekend, Raul – legitimat la CSȘ Gloria – a participat alături de judoka de la Unirea Sântana (antrenor Sebastian Rus) la unul dintre cele mai importante turnee din Europa, la Frankfurt pe Main. Au participat 1862 sportivi din 34 țări fiind cel mai mare Turneu Internațional de copii din Germania.

  Raul a luptat atât la U 14, cât și la U 15, la categoria 55 de kilograme. A câștigat la grupa U 14, iar la U 15 a luat medalia de bronz, fiind probabil cel mai bun concurs din cariera sa, spun cei care îl cunosc.

  O altă sportivă, Amelia Paven, de la Judo Club Unirea Sântana a obținut medalia de argint la categoria U12 ,44kg.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.