vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Reminder” pentru artiști fotografi: încă se fac înscrieri la Salonul Internațional „Ars Fotografica”

  de Special Arad | 9 august 2019, 11:49 AM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad 2019, ediția a XIX-a. Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom.

  Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 009/2019, Varadinum Oradea nr. 06/2019, Dacica SRAF nr. 4/2019, FCA nr. 1/2019 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

  Vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 37 de premii, printre care și titlul „Best Author” acordat de Foto Club Arad.

  Ultima zi de primire a fotografiilor este 10 septembrie 2019, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 18 octombrie la Sala de Expoziţii Atrium Mall Arad.

  Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, organizatori vor tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală, care va putea fi descărcată după vernisaj.

  Taxa de participare este de 50 lei sau 12 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu Mircea Boran, Art. AAFR, Președintele Asociației Foto Club Arad.

  Formularul editabil, afișul și invitația completă se pot descărca de pe site-ul www.fotoclubarad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.