vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reînvie viața de noapte pe Ștrandul Neptun! Pool Party, o petrecere pentru mii de arădeni (FOTO / VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 18 august 2017, 2:48 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Pool Party, un eveniment menit să reînvie viața de noapte de pe Ștrandul Neptun, acea viață de noapte care în urmă cu mai bine de un deceniu aducea la Arad zeci de tineri din Timișoara sau Oradea pentru că aici, la Arad, pe ștrand, se dădea ora exactă a petrecerilor din Vestul României.

  Acum, cu o nouă conducere la ștrand, cu posibilitatea de a se intra gratuit în zona comercială, viața pe ștrand tinde să reînvie. Procesul este lent, pentru că acest lucru se întâmplă după mai bine de un deceniu de inactivitate.

  Molly Malone și conducerea Ștrandului Neptun organizează mâine, sâmbătă 19 august după ora 22, o super petrecere Pool Party, a doua din acest an după cea din noaptea de 8 iulie. Atunci au fost peste 1.500 de persoane, dar acum organizatorii așteaptă mai mulți. Petrecerea va avea loc în zona bazinelor mari. Va fi cu muzică, cu cocktail-uri, cu bar, cu tot ceea ce este necesar pentru succesul unui asemenea eveniment.

  Intrarea este liberă după ora 22. Ținuta este fie costum de baie (opțional), fie îmbrăcăminte casual.

  Cabinele vor fi funcționale pe toată durata petrecerii, iar în mijlocul bazinului va fi montat un aqua bar.

  Noaptea va fi deschisă de KIDU, iar în continuare va fi Mark Nova.

  pool party

  Informații utile:

  Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar insotiti de un adult! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!

  – Spune NU drogurilor! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

  – ECO-friendly advice – Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele bazinelor!

  Accesul in bazine nu este permis celor care nu stiu sa inoate.

   – Accesul este permis doar in zona bazinului cu apa de maxim 0,70 cm.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. D-le Lucian, oare a meritat „reclama” facuta unui „desfrau alcoolic”. Ai avut „curajul” sa vizitezi Strandul si duminica dimineata, sa vezi si sa scrii despre tonele de gunoi lasate de petrecareti si despre cheltuielile ce le suporta RECONS-ul, cu curentul, solutiile de curatat/tratat apa din bazine, cu angajatii care au muncit (am exemple si fotografii) inainte si dupa, etc. . Oare ai curajul sa-l intrebi pe Mehelean ce incasari a avut RECONS-ul si/sau ce „venituri” i-au intrat lui in buzunar. Desi am facut cateva (zeci) de fotografii, in niciuna nu se vede casa/casele de marcat. Daca esti corect, asa cum te stiu eu, astept … altceva. Sa vina adevaratul articol!

   --3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.