sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Regulile examenului auto vor fi modificate din octombrie

  de - | 24 septembrie 2015, 7:02 PM | Auto | Naţional

  0

  Se schimbă regulile pentru obţinerea permisului de conducere, astfel că persoanele care vor susţine probele de la începutul lunii viitoare vor trebui să respecte prevederi noi.

  În momentul de faţă, susţinerea examenului auto se poate face în termen de un an de la absolvirea cursurilor, iar cei care pică proba practică trebuie să treacă din nou de proba teoretică. Totuşi, această regulă va fi schimbată începând din 5 octombrie, după cum reiese din Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 97/2015, care va modifică procedura de examinare stabilită prin Ordinul MAI nr. 268/2010, scrie avocatnet.ro.

  Mai exact, de la acea dată, persoanele care vor trece cu succes de proba teoretică, vor putea susţine proba practică de mai multe ori, în cazul în care o pică, în perioadă de valabilitate a cursurilor absolvite. În acest sens, candidaţii vor fi nevoiţi să achite taxa de examinare şi să facă cel puţin încă şase ore suplimentare de pregătire practică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.