Reglare de conturi! Un român venit din Italia s-a prezentat împușcat la Spitalul Județean Arad   

  de Lucian Valeriu | 1 februarie 2016, 1:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Surpriză mare pentru medicii de la secția UPU de la Spitalul Județean Arad. Un cetățean român s-a prezentat la spital având două plăgi împușcate, el venind rănit tocmai din Italia.

  S-a prezentat cu o plagă împușcată în mandibulă, cu orificiu de intrare și ieșire, glonțul oprindu-se în mușchiul sternocleidomastoidian, fiind extras sâmbătă noaptea de către chirurgul de gardă. Mai prezenta o altă plagă împușcată la nivelul genunchiului stâng. Glontele a pătruns prin canalul femural stâng, spun sursele noastre din cadrul spitalului.

  Cetățeanul, cu domiciliul în Estul României, se află încă internat la Spitalul Clinic Județean Arad.

  UPDATE

  Victima, în vârstă de 20 de ani, din județul Galați, a călătorit peste 1.300 de kilometri în această stare, sângerând abundent. El a fost împușcat în apropiere de localitatea italiană Brescia în urma unei altercații care a avut loc între două grupuri de români.

  Preluat de la intrarea în țară de polițiști, tânărul din Galați a ajuns cu anemie la secția UPU din cauza pierderii de sânge, aici fiind operat de urgenţă de medicul de gardă., Momentan, starea tânărului este stabilă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.