Regenerarea urbană lasă Micălaca fără căldură și apă caldă

  de Special Arad | 20 noiembrie 2018, 12:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  CET Hidrocarburi anunță că din cauza unor lucrări care se efectuează în cadrul proiectului de Regenerare Urbană în Micălaca, locuitorii din partea stângă a cartierului vor rămâne fără căldură și apă caldă timp de două zile.

  Întreruperea va fi din data de 22 noiembrie, de la ora  7:30, până în data de 23 noiembrie, la ora 19:00. Locuințele afectate sunt cele care țin de punctele termice PT 2 Micălaca, PT 3 Micălaca, PT 1 zona V şi PT 2 zona V.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.