miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic: „Vă relatez despre un caz unic din toată cariera mea, ca jucător și fotbalist”

  de Lucian Dănilă | 5 iunie 2023, 3:57 PM | Sport

  1

  Obosit după o lună și jumătate foarte intensă pe banca Bătrânei Doamne, Mircea Rednic a apărut zâmbitor la conferința de presă de după meciul cu Gloria Buzău, meci care a asigurat salvarea echipei UTA de la retrogradare.

  Încă de la începuturile sale la Arad, Rednic a fost fermecat de atmosfera de pe stadion și despre cum sunt toți arădenii alături de echipă. El recunoaște că un aport foarte important la victoria de aseară a avut și publicul, fiind surprins că la finalul jocului i-a fost scandat numele: „Nu mi s-a întâmplat niciunde ca publicul să-mi scandeze numele după o perioadă atât de scurtă”.

  Apoi a povestit ce i s-a întâmplat înainte de meciul cu Gloria, un caz unic în cariera sa sportivă, atât ca jucător cât și ca antrenor.

  „Diferența dintre noi și Buzău s-a făcut și la public. Din acest punct de vedere, nu am avut emoții. Și acum vă relatez despre un caz unic din toată cariera mea, ca jucător și fotbalist. Ieri (n.m. sâmbătă), înainte de cantonament, un domn de aproximativ 70 de ani, pe bicicletă, m-a așteptat la stadion. S-a prezentat, a spus că e din Felnac, localitatea unde s-a antrenat Buzăul, și că a filmat antrenamentul buzoienilor și, dacă mă ajută, mi-o dă cu mare drag.

  E incredibil ce se întâmplă, a vrut și el să ajute. Emoții am avut încă de la început la Arad, toată lumea a vrut să ajute, să se implice. Nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată, cred că și el a fost printre cei 11 mii de spectatori din tribune, toți cu gândul și sufletul la meci. Mă bucur că i-am făcut fericiți, după patru etape și două meciuri de baraj mi se strigă numele, nu mi s-a mai întâmplat nici asta”, a spus Rednic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … dupa 45 de zile!El este si fermecat!O echipa buna trebuia sa castige cu 20 la ZERO, nu cu 5-1.Vedem in continuare, dar cu asa „sandrama” nu va fi ok!Cine n-ar fi zambitor dupa o „oboseala de 45 de zile” cu bani de bani?Pe bune, se bucura ca are o echipa submediocra!Hai UTA!

   --16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.