marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rednic, suspendat cu FC U Craiova! Mihalcea va sta în tribună la baraj

  de Lucian Dănilă | 17 mai 2023, 9:48 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, după incidentele de la finalul partidei cu FC Argeș, dar și pentru comportamentul pe care „Puriul” l-ar fi avut la finalul partidei câștigată de UTA la Mioveni.

  Antrenorul echipei arădene a primit o etapă de suspendare și o amendă de 3000 de lei, astfel că el va vedea din tribune partida de vineri cu FC U Craiova. „Fapta unui jucător, oficial sau oficial asimilat de a incita/îndemna în mod public, la un comportament ori o atitudine cu caracter jignitor/dispreţuitor, de natură a aduce atingere imaginii publice sau de a supune oprobiului public se sancţionează cu suspendare de la 1 la 6 jocuri, dacă fapta a fost săvârşită de un jucător sau antrenor și de la 2 la 4 luni, dacă fapta a fost săvârşită de un oficial”, se arată la articolul 50.1 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

  Clubul UTA a mai primit alte două amenzi de câte 3.000 de lei fiecare, pentru neexecutarea hotărârii CNSL în cazurile jucătorilor Florentin Matei și Wesley Jobello. Ambii au plecat în iarnă de la UTA însă mai au de încasat salariile restante.

  „Jobello Wesley George vs. AFC UTA Arad – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul JOBELLO WESLEY GEORGE.

  Matei Florentin vs. AFC UTA Arad – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.a din RSTJF, se sancţionează clubul cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul MATEI FLORENTIN”.

  Cum se prefigurează tot mai tare un baraj pentru supraviețuirea în Liga 1 contra echipei Gloria Buzău, Adrian Mihalcea, antrenorul grupării buzoiene, a fost suspendat și el două etape după eliminarea din jocul câștigat aseară de Gloria cu scorul de 1-0 contra Oțelului Galați.

  „În temeiul art. 53/1 din RD se suspendă 2 (două) jocuri și i se aplică penalitate sportivă de 210 lei.

  În temeiul art. 68/3 din D – se suspendă 2 (două) jocuri și i se aplică penalitate sportivă de 3000 lei În conformitate cu art. 45/1 din RD, antrenorul Mihalcea Adrian va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă – suspendare
  2 (două) jocuri și penalitate sportivă de 3.000 de lei”, se arată pe site-ul frf.ro.

  Gloria Buzău mai are de disputat doar un joc în play-off-ul Ligii a 2-a, pe terenul celor de la CSA Steaua, astfel că fostul antrenor al Bătrânei Doamne va sta în tribune și la turul barajului pe care îl va disputa Gloria Buzău, baraj pentru promovarea în Liga 1.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.