joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic s-a ținut de cuvânt, folosește formula de bază. Rareș Pop începe pe bancă cu Dinamo

  de Lucian Dănilă | 12 mai 2024, 8:32 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic spunea la conferința de presă de vineri că va trimite în teren cei mai buni jucători pe care-i are la dispoziție în jocul cu Dinamo. Antrenorul s-a ținut de cuvânt, chiar dacă printre rezerve figurează Rareș Pop.

  Rareș a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Bătrânei Doamne la ultimele trei jocuri din campionat. A marcat cu Oțelul, a dat o pasă de gol la Iași, iar la ultimul său meci în tricoul echipei UTA pe arena „Francisc Neuman” a înscris și contra Craiovei lui Adrian Mititelu. El va începe rezervă, Rednic preferând din nou un sistem 4-4-2 în care jucătorii din bandă sunt de data aceasta Omondi și Micovschi, ultimul fiind rezervă cu oltenii lui Mititelu.

  În poartă, exact cum era anunțat, e Kucher. Pe banca de rezerve îl vedem pe Vîlcu, aflat la prima convocare la prima echipă. Joao Pedro, Ariel Lopez, Stahl și Tudorie sunt și ei pe banca de rezerve, alături de juniorii Vîlcu, Iurasciuc și David Andrei.

  Partida Dinamo – UTA începe la ora 21.30.

  Echipa de start: Kucher – Căpușă, Stolnik, Conte, Trif – Micovschi, Cristi Mihai, Vulturar, Micovschi – Luckassen, Ezekiel.

  Rezerve: Lungu – Vîlcu, Iurasciuc, Joao Pedro, Rareș Pop, Ariel Lopez, Stahl, Tudorie, David.

  Antrenor: Mircea Rednic

  clasament 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.