luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Record pentru arădeni! Câți șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis

  de Special Arad | 10 iunie 2019, 11:24 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Polițiștii arădeni au constatat, la sfârșitul săptămânii, 21 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

  Pe raza municipiului, în data de 9 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un arădean de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Pe raza localității Nădlac, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolmie de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului : un tânăr de 23 de ani, din Vinga, cu o alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără permis de conducere (pe raza localității Mănăștur); un bărbat de 38 de ani, din Zimandu Nou, cu aceeași alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat (pe raza municipiului);un bărbat de 49 de ani, din Curtici, cu o alcoolemie de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat (pe raza localității Curtici); un bărbat de 48 de ani, din Șiria, cu o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat (pe D.J. 709 –  Șiria); un bărbat de 37 de ani, din Felnac, cu o alcoolemie de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat (pe raza localității Felnac) și un bărbat de 49 de ani, din Archiș, cu o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat (pe D.J. 793 – Sebiș).

  Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  Fără permis de conducere au fost depistați: un tânăr de 21 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din municipiu; un bărbat de 31 de ani, din Șofronea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sântana; un tânăr de 19 ani, din Archiș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sebiș; un bărbat de 35 de ani, din Iratoșu, în timp ce conducea un moped pe  raza aceleiași localități; un tânăr de 23 de ani, din Pilu, în timp ce conducea o motocicletă pe raza aceleiași localități; un arădean de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sânpetru German; un bărbat de 32 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe raza localității Milova (D.N. 7); un bărbat de 30 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, și un tânăr de 21 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, fiindu-i încredințat spre a-l conduce de o femeie de 44 de ani, care avea cunoștință despre faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

  Cu dreptul de a conduce suspendat a fost depistat, în noaptea de 7/8 iunie a.c., de polițiștii din Șiria, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709 (Galșa). În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul de a conduce i-a fost suspendat în aceeași noapte, cu puțin timp înainte, pentru conducere sub influența alcoolului, de polițiștii din Pâncota.

  Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Județul Arad e împânzit de politie , am înțeles de la un politist din municipiul Arad ca sunt scoși la produs , li se cer amenzi ca la nebuni . Eu umblu in toată țara dar ca in județul Arad nu am văzut nicăieri , milițienii stau ca hienele in fiecare localitate , te caută și in fund . Aici nu mai e vorba de Prevenție , aici e comunism mai nene . Nu știu cine conduce Inspectoratul , dar bănuiesc ca ceva arătare pus politic ce vrea sa se afirme și da cu zbiciu pe milițieni . Vreți sa fiți europeni , pai supravegheați mai nu omorâți oamenii . Am fost oprit in ceva comuna , avea milițianul o Teaca la pistol din 1900 , vai mama lor …..

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.