miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Record de medalii pentru arădeni la Naționalele pe velodrom

  de Special Arad | 30 septembrie 2014, 12:33 PM | Sport

  0

  Cicliștii arădeni s-au întors de la București cu un număr record de medalii. Deși au avut doar o zi de acomodare pe velodrom, sportivii au confirmat așteptările antrenorului, adunând nu mai puțin de 13 podiumuri la diferite probe și categorii de vârstă după cum urmează:

  Hritcu Alexandru: Loc.I. și campion național la 200 m lansat, un loc II și încă trei locuri III la diferite probe de cadeți și juniori.

  Ciprian Ursuleac: Loc. II la urmărire echipă cadeți; loc.III la urmărire individuală cadeți; două locuri III la diferite probe de cadeti si juniori.

  Golosie Alexandru: Loc. II la urmărire echipă cadeți; două locuri III cu echipa la probe de juniori.

  Sorohan Narcisa: patru loc. II.la 200 m start de pe loc (junioare. si senioare), la urmarire.ind, la semifond  junioare; trei locuri III. la: urmarire indiv. senioare, 500 m junioare. si semifond elite.

  ciclist 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.