joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Recons a semnat contractul pentru refacerea canalizării la stadion

  de Special Arad | 6 decembrie 2023, 5:35 PM | Administraţie | Sport

  2

  Comunicat. Miercuri, 6 decembrie 2023, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de refacere a canalizării la stadion, între societățile SC RECONS SA și S.C. STANCIU IRRIGATION COMPANY S.R.L.

  Durata de execuție a contractului este de 6 luni.

  În prima etapă sunt prevăzute următoarele: proiectare, respectiv realizarea documentației tehnico-economice pentru fazele proiect tehnic, documentație de execuţie, documentație tehnică pentru autorizație de construcție, proiectare organizare execuție, toate acestea in termen de 2 luni de la emiterea ordinului de începere din partea Beneficiarului. Se va acorda o lună pentru verificarea proiectului și emiterea autorizației de construire.

  În etapa a doua are loc execuția lucrărilor în termen de 4 luni de la predarea amplasamentului liber de orice sarcini și emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Asistența tehnică va fi asigurată de către proiectant pe întreaga durată de execuție a lucrărilor până la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea acestora.

  Valoarea totală a contractului este de 484.866 lei (TVA inclus).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In 2022 firma S.C. STANCIU IRRIGATION COMPANY S.R.L. avea 2 angajati iar activitatea principala conform cod CAEN 4321 este de : Lucrari de instalatii electrice
   instalații (cablaje) electrice și de armături electrice
   instalații (cablaje) pentru telecomunicații
   instalații (cablaje) pentru rețele de calculatoare și televiziune prin cablu, inclusiv cu fibre optice
   antene satelit
   sisteme de iluminat
   alarme de semnalizare a incendiilor
   alarme antiefracție
   iluminat stradal și semnalizatoare electrice
   sisteme de iluminat al pistelor din aeroporturi
   Spor la treaba !!!!

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. ce vrei si tu ; nu stii ca sa pus in aplicare circulatia apei pe firul de tensiune asa ca suntem primi ; care o sa faca sistemul de canalizare electric ; si nu te bucuri o sa circule apa numai in sus; pe deasupra stadionului si o sa aterizeze la locul potrivit ; te rog nu fi invidios tura asta ai fost sarit

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.