Logo-ul Kaspersky Lab, eliminat pentru moment de pe monoposturile Ferrari

  de - | 18 March 2022, 9:15 AM | Internaţional | Sport

  0

  (foto: formula1.com)

  Echipa de Formula 1 Ferrari a decis să elimine logo-ul companiei Kaspersky Lab, cu sediul la Moscova, de pe mașinile sale de Formula 1, iar producătorul de mașini sport de lux își evaluează legăturile de aprovizionare cu producătorul de software de securitate, a declarat joi un purtător de cuvânt, anunță Mediafax.

  Purtătorul de cuvânt al Ferrari a declarat că logo-ul Kaspersky a fost îndepărtat de pe mașinile de Formula 1, de pe căștile piloților și de pe platformele online „deoarece parteneriatul este pus în pauză pentru moment, din cauza unei decizii comune luate de cele două companii”.

  El a precizat că Kaspersky a fost unul dintre furnizorii Ferrari pentru software antivirus.

  „Evaluăm situația”, a spus el, răspunzând la o întrebare despre posibilele evoluții ale legăturilor de colaborare dintre cele două companii.

  sursa: știripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.