miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rebeka-Bianca Tira este Miss Arad 2021 | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 26 august 2021, 12:33 AM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Este al șaisprezecelea an în care se organizează Concursul Județean de Frumusețe „Miss Arad”, iar de această dată finala a avut loc în Sala de Cristal de la Domeniul Lupaș, miercuri seara. Dintre unsprezece concurente care au rămas în concurs în urma preselecției, doar una a plecat acasă cu titlul cel mare. Rebeka – Bianca Tira este frumoasa Aradului în 2021.

  Pregătirile pentru finală au avut loc la Roca Brună, dar fetele au participat și la o activitate de voluntariat la Biblioteca Județeană unde i-au întâlnit pe tinerii Asociației Integra (în urma acestei acțiuni fiind selectată și cea care a primit titlul de Miss Caritate), iar apoi au participat la o sesiune foto profesionistă la Filarmonica Arad.

  Organizatorul principal al concursului a fost, ca în fiecare an, Adela Czebely (Răuț), prin asociația ei „Angels Organization”, iar echipa de organizare a fost alcătuită și din fotografii Claudiu Negrea și Rareș Buboi-Popa, designerul Mirabela Frai (care a făcut și rochiile de seară ale finalistelor), Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș au condus echipa de machiaj, iar Mira Marchiș a condus echipa de hairstyling. Prezentatoarea finalei a fost Izabela Vekaș de la Tv Arad.

  În cadrul evenimentului s-a prezentat și un caz umanitar, invitații fiind îndemnați să doneze bani pentru costisitoarea operație de care are nevoie Alexia Mikloș, fetița de 11 ani care suferă de cancer osos. Intervenția este estimată la 76.000 euro și ar urma să fie efectuată la Wiener Privatklinik Austria.

  Cele unsprezece finaliste au trecut prin tradiționalele probe: cea a costumului de baie, cea a rochiei de seară și proba „întrebărilor capcană” menită să arate spontaneitatea concurentelor. Între probe au fost două momente „de respiro”: o parada modei cu haine de la LC Waikiki, prezentate de modelele de la „Angels” și un moment de dans sportiv, cu cinci dansuri latino, oferit de Royal Steps.

  După ample deliberări, juriul a decis cine sunt fetele care urmau să primească diferite premii din partea sponsorilor, dar și cine sunt norocoasele care urcă pe podium, pe cele trei locuri.

  Premiile

  Miss Angels – Vanessa Faur

  Miss Caritate – Cristina Andreea Tautan

  Miss Fotogenie – Vanessa Faur

  Miss Noa – Vanessa Faur

  Miss Sonnenline – Alina Ioana Ignuța

  Miss Inteligență Emoțională – Rebeka-Bianca Tira

  Miss Elixir – Carlota Pop

  Miss HNI – Vanessa Faur

  Miss Glam Hair – Cristina Andreea Tautan

  Miss Tresor – Carlota Pop

  Miss Remax – Carlota Pop

  Miss Popularitate – Vanessa Faur

  Miss Media – Anamaria Diana Craivan

  Podiumul

  Locul al III-lea – Vanessa Faur

  Locul al II-lea – Carlota Pop

  Locul I – Rebeka-Bianca Tira

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. D-na Medeleanu întrebați stimabilul care a făcut acest site dacă el este mulțumit de cum se încarcă, de așezarea în pagină a articolelor, de cum se vede in versiunea de mobil galeria foto din acest articol de exemplu. Poate are nevoie sa îi spună cineva că e anul 2021 și siteul vostru e jenant de prost făcut.

   Nu de alta dar numele vostru apare în articol
   Mă gândesc că Dvs ați făcut și pozele…nu vă deranjează că se vad cât un capac de apă plată la 5 Lt pe mobil?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.