marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reapare Campionatul Județean de handbal! Ultima ediție s-a desfășurat acum cinci ani

  de Dan Lazăr | 20 noiembrie 2019, 3:19 PM | Sport

  0

  Idee excelentă a celor care se ocupă de destinele handbalului arădean: reînființarea Campionatului Județean de handbal! Prima rundă în întrecerile seniorilor are loc la finele acestei săptămâni, juniorii având un sistem competițional format din turnee, primele în decembrie 2019, respectiv ianuarie 2020.

  Iată care sunt echipele ce s-au înscris în ediția 2019-2020 a Campionatului Județean de handbal: CS Inoan Arad, Unirea Sântana I și II, AS White Academy Lipova (masculin – seniori), Frontiera Curtici, HC Beldiman Arad, Unirea Sântana, AS White Academy Lipova, CS Inoan Arad (feminin – senioare), CS Inoan, LPS Arad, Unirea Sântana (masculin – juniori), CS Inoan, LPS Arad, Victoria Nădlac, AS White Academy Lipova și Frontiera Curtici (feminin – junioare).

  În competiția juvenilă, primele turnee au loc în 1 decembrie, la Curtici (fetele), respectiv 25 ianuarie, la Sântana (băieții). La nivelul seniorilor, sistemul competițional prevede etape săptămânale.

  Alături de aceste competiții, în plan mai sunt întrecerii pentru minihandbal și juniori IV, unele binevenite pentru viitorul handbalului arădean”, ne-a declarat prof. Adriana Inoan, președintele CS Inoan Arad.

  De remarcat că ultima ediție a CJ Arad a fost câștigată, la feminin, de către Crișul Ch. Criș, liderul din prezent al Seriei D din Divizia A.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.