RCS&RDS a mărit după zece ani tarifele la internet fix şi cablu TV

  de - | 11 ianuarie 2019, 9:40 AM | Naţional

  0

  Compania de cablu RCS&RDS, liderul pieţei locale de internet fix, cu o bază de peste 2,4 milioane de clienţi, a mărit începând din data de 10 ianuarie cu 2 lei tariful celui mai accesibil abonament la internet fix, Fiberlink 300, de la 28 la 30 de lei, conform informaţiilor de pe pagina web a companiei şi a datelor furnizate de agenţii din call centerul operatorului. Noul tarif este mai mare cu 7% faţă de anul anterior.

  Aceasta este prima creştere după 10 ani, scrie zf.ro. Compania a mărit cu 1 leu şi preţul abonamentelor la internet fix Fiberlink 500 (de la 34 la 35 de lei) şi Fiberlik 1000 (de la 39 la 40 de lei). În acest caz scumpirea este de aproximativ 3% faţă de anul precedent.

  Pentru clienţii existenţi, noile tarife, mai mari în medie cu 3 până la 7%, intră în vigoare la 1 martie, scrie Ziarul Financiar.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.