miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Marin, blocat 18 ore în Vama Nădlac! „Am trecut prin toate stările”

  de - | 17 mai 2020, 1:24 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  1

  Fotbalistul lui Ajax Amsterdam s-a întors în țară, profitând de faptul că în Olanda campionatul a fost anulat. Răzvan Marin a venit de la Amsterdam cu mașina împreună cu familia și cu un fin.

  După un drum fără peripeții până la granița Ungariei cu România, pentru Răzvan, pentru ceilalți din mașină, dar și pentru celelalte câteva mii de oameni care au încercat să intre în țară, au început problemele.

  Au fost adevărate revolte în zonă, oamenii fiind cu nervii la pământ după ce au avut de așteptat aproape 20 de ore ca să treacă vama.

  Răzvan Marin a postat pe o rețea de socializare ceea ce a trăit:

  „Să tot vrei să vii acasă. După aceea ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate? Încă puţin şi se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România“, a fost prima postare a internaționalului român.

  După ce a reușit să intre în țară, Marin a oferit o declarație celor de la gsp.ro:

  „Am reuşit să intrăm. Suntem împreună. Cam 18-20 de ore am stat. Suntem bine. A durat mult pentru că erau procedurile de verificare din cauza acestui coronavirus. Ne-au verificat, am completat o declaraţie. Nu mai contează acum. Asta a fost să fie. (…) Am făcut 16 ore de la Amsterdam până la Nădlac şi am stat 21 de ore, de la 8 dimineaţa până următoarea zi la 5 dimineaţa. Nu mai am ce să spun. Am trecut prin toate stările. Ca mine au fost mulţi alţi oameni. Concluzia? Asta e. Se poate întâmpla”, a spus Răzvan Marin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Să tot vrei să vii acasă. După aceea ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate? Încă puţin şi se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România“, a fost prima postare a internaționalului român.

   Dar cand intrarea in tara e luata cu asalt de mii, poate zeci de mii de oameni intr-un timp extrem de scurt , e normal ca se formeaza cozi. Mai e vorba si de triajul epidemiologic. Situatia de criza impune masuri de genul acesta.
   Am inteles din ce a aparut in presa ca dornicii de a intra in tara au cantat imnul Romaniei. Intreb pentru o matusa care nu are Internet: si la plecarea din tara au cantat imnul Romaniei?

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.