duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Lucescu a părăsit gruparea PAOK Salonic! A ales zona Golfului…

  de - | 29 iunie 2019, 11:20 AM | Sport

  0

  Răzvan Lucescu, 50 de ani, a anunțat conducerea lui PAOK Salonic, clubul din Grecia alături de care a luat titlul și Cupa, că renunță la contract și că pleacă în țările arabe, unde ar urma să primească 4 milioane de euro pe sezon!

  După un sezon extraordinar, în care câștigase titlul și Cupa Greciei, antrenorul în vârstă de 50 de ani își prelungise contractul cu alb-negrii până în 2020, scrie gsp.ro.

  Lucescu a avut o discuție cu patronul Ivan Savvidis și l-a anunțat că pleacă de la PAOK. Potrivit ziariștilor greci, ținta ar fi zona arabă, înspre Arabia Saudită. Și noul club va plăti clauza de reziliere, de două milioane de euro!

  Conform ultimelor informații, clubul interesat ar fi Al Hilal, care vrea să îi ofere 4 milioane de euro pe sezon antrenorului român, o sumă de cinci ori mai mare decât cea după prelungirea contractului, scrie gsp.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.