marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Cadar: „Un consilier județean USR aduce critici total nefondate la toate proiectele de investiții în drumurile județene”

  de - | 17 ianuarie 2022, 5:54 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierii județeni USR nu sunt interesați de investiții, ci de o politică bazată pe critici nefondate, consideră vicepreședintele CJA, Răzvan Cadar. 

  „Un consilier județean USR se erijează mai nou în cel mai avizat specialist în absolut toate proiectele de drumuri, nu încetează să își dea cu părerea, despre toți proiectanții care se prezintă la licitațiile Consiliului Județean Arad. Acesta ține să se remarce prin sfaturi sau păreri la aproape fiecare ședință a Consiliului Județean Arad.

  În loc să-l preocupe investițiile, pune constant sub semnul întrebării soluțiile experților privind reabilitarea sau modernizarea drumurilor județene, ajungând chiar să se contrazică de la o ședință la alta, strict pentru propria sa imagine! Văd că se consideră un fel de proiectant universal, contestând permanent totul. Acum pune sub semnul întrebării expertiza tehnică propusă de proiectanți pentru investiția Companiei Naționale de Investiții, privind reabilitarea drumului județean 707 Petriș-Obârșia. Repet, sunt proiectanți independenți, care propun cea mai bună soluție, din punctul lor de vedere. Eu consider că atât experții CNI cât și proiectanții independenți sau personalul tehnic din cadrul CJA trebuie lăsați să muncească. Dacă greșesc, îi vor trage la răspundere diferite instituții care au această competență. Recomandarea mea către colegii de la USR este să nu mai pornească de la ideea că în jurul lor nimeni nu se pricepe sau este necinstit”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele CJA.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.